У США вирує шторм: є загиблі

Поділитися:

За інформацією ВВС, тропічний шторм Ісайя пронісся через Сполучені штати Америки на узбережжі Атлантики, забрав життя п’ятьох людей.

Відомо, що двоє загинули в результаті торнадо в парку мобільних будинків в Північній Кароліні, а ще троє – в Нью-Йорку, Делавері та Меріленді.

На сьогоднішній день Ісайя досяг південно-східної Канади і трансформувався в посттропічний циклон. Однак, минулого тижня шторм вдарив по Пуерто-Ріко, Гаїті та Домініканській республіці. Тоді загинули, принаймні, дві людини. Крім цього, негода знищила будинки, викорчувала дерева, а також викликала повені і зсуви.

Нагадаємо, що сильні зливи і паводки на річках Бангладеш привели до стихійного лиха. За останніми даними, загинуло 54 людини, а постраждали від стихії налічується понад 2,4 мільйона осіб.

У міністерстві надзвичайних ситуацій країни заявили про пошкодження доріг і населених пунктів. Знищені посіви, а дощі не припиняються. Влада Бангладеш побоюються повторення паводків ще в 23 адміністративних округах.

Раніше повідомлялося, що в Херсоні пройшли сильні зливи, які повністю залили проїжджу частину. Експерти вказують, що причиною затоплення стало масове бетонування «лівневок» під час нового будівництва доріг, тому подібні ситуації тільки посиляться.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ