Іран загрожує Ізраїлю ядерним вибухом

Поділитися:

У соціальній мережі Твіттер з’явилося відео, розміщене КВІР (Корпус вартових ісламської революції), що демонструє численні вибухи, що відбуваються в пустелі Негев, розташованій в ізраїльському місті Дімона.

У цій пустелі також розташований ядерний об’єкт.

Більше того, про серйозність намірів Ірану говорить і коментар, опублікований до відео: «Тоді того дня ми завдамо тобі найжорстокішого удару. Ми обов’язково покладемо покарання». Ця фраза належить рядкам з Корану, і написана вона арабською мовою.

Слід зазначити, що на аккауунт, де розміщено відео, підписано 12 тисяч 100 інших аккаунтів, що говорить про масштаб переглядів.

Також відомо, що в акаунті опубліковано посилання, яке веде на Telegram IRGC (376 084 підписників). На сторінках IRGC у Твіттері та Телеграмі розміщено той самий логотип, що демонструє підняту вгору руку з гвинтівкою.

До слова, 13 грудня в акаунті КВІР з’явився твіт із попередженням: «У разі дурості з боку сіоністського режиму Ісламська Республіка Іран більше не буде готова руйнувати Тель-Авів та Хайфу, але звільнятиме священний Кудс. Свята земля Ірану скомпрометована, ніхто не зазнає моменту безпеки, будь то ті, хто знаходиться на відстані 1000 км або 10 000 км».

Кудс – це назва столиці Ізраїлю, перекладена арабською мовою.

Нагадаємо, нещодавно терористи руху «Талібан» атакували кордон Ірану, задіявши для цього як протитанкові ракетні комплекси, ручні протитанкові гранатомети, так і важке стрілецьке озброєння.

Також раніше ми повідомляли, що Ізраїль готується до війни з Іраном. Про це кажуть високопосадовці міністерства оборони держави.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу