З держреєстру судових рішень зникли нові публікації

Поділитися:

Кількість нових публікацій судових матеріалів у Єдиному державному реєстрі судових рішень різко скоротилася. Зокрема, таке спостерігається протягом останніх двох тижнів. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Хоча до цього Державна судова адміністрація заявила, що після кібератаки на веб-ресурси держорганів влади 14 січня роботу держреєстру було повністю відновлено.

Щоправда, ДСА додала, що через продовження технічних робіт, певний функціонал електронних сервісів може тимчасово працювати в обмеженому режимі.

Раніше в Україні набув чинності закон, згідно з яким податківці можуть ухвалити рішення про стягнення грошей у рахунок погашення податкового боргу без звернення до суду. Про це говорить законопроект №5600, який вносить відповідні зміни до Податкового кодексу.

У законі йдеться, що така позасудова процедура передбачається у межах стягнення податкового боргу, що виник у результаті несплати платником податків самостійно задекларованих грошових (податкових) зобов’язань.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу