Води немає, але ви тримайтеся: росіяни дають Криму 50 млрд рублів на вирішення питання водопостачання

Поділитися:

Уряд Російської Федерації виділить близько 50 млрд рублів на модернізацію системи водопостачання в Криму. Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів РФ. Відомо, що реалізація цього проекту дасть кримчанам додаткові 310 тисяч кубометрів води на добу.

«Уряд підготував комплексний план щодо забезпечення надійного водопостачання Республіки Крим та міста Севастополя. У ньому передбачено 14 заходів. Всього на реалізацію плану буде направлено близько 50 млрд руб. », – повідомив прем’єр-міністр Російської Федерації.

Слід зазначити, що більша частина коштів буде виділена з федерального бюджету. У цю суму включені вже виділені кошти обсягом майже 6 млрд руб. на створення інфраструктури водопостачання на півострові.

Нагадаємо, що в окупованому Криму зібралися приватизувати одне з найбільших виробничо-аграрних об’єднань – підприємство «Масандри». За відповідну постанову місцеві нардепи проголосували в середу, 14 жовтня.

Раніше повідомлялося, що керівництво окупованого Криму прийняло рішення примусово викуповувати приватні свердловини та колодязі в зневоднених селах півострова.

«Вода – це стратегічна сировина. Якщо в даному випадку є якісь непорозуміння з власниками, підключайте прокуратуру і приймайте рішення … Водопостачання – спільна справа, і вода – для всіх, не чиясь власність “.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу