В Україні починається реєстрація на пробне ЗНО

Поділитися:

У середу, 5 січня, в Україні стартує реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

«‎З 5 січня до 22 січня 2022 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти буде доступною програма реєстрації охочих узяти участь у пробному ЗНО»‎, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для того, аби взяти участь у пробному ЗНО необхідно заповнити реєстраційну форму, в особистому кабінеті роздрукувати квитанцію, оплатити послугу з проведення пробного ЗНО, а за 5-7 днів перевірити факт зарахування коштів.

Згідно з інформацією, цьогоріч пробне ЗНО з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, а з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) — 26 березня.

В УЦОЯО наголосили, що у день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві освіти назвали вартість пробного ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання), яке відбудеться у березні 2022 року у два етапи.

Також ми писали про те, що у 2022 році на освіту спрямують 7% ВВП.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу