В Україні дільничних замінять на шерифів

Поділитися:

Тепер в Україні замість дільничних, в областях будуть поліцейські офіцери громади. Таким чином триває реформа поліції, заявили в Міністерстві внутрішніх справ.

Програма “Поліцейський офіцер громади” була запущена в 2019 році. В кінця поточного року вона буде функціонувати по всій українській території.

Тепер кожен офіцер буде працювати лише на території своєї громади. Відповідно він буде займатися лише її проблемами. Так званого шерифа забезпечать власним автомобілем, робочим місцем та окладом від 14 тисячі гривень.

Також варто зазначити, що правоохоронці будуть вести всю документацію в електронному форматі.

Нагадаємо, що на українських трасах збільшать кількість поліцейських з технікою TruCAM, які будуть полювати на злісних порушників швидкості. Вже з сьогоднішнього дня, 12 червня 2020 року, патрульні чергуватимуть ще на 24 трасах.

Також ми повідомляли, що з початку програми «Безпечне шосе» на дорогах України було зафіксовано 52 тисячі порушень правил дорожнього руху. У Національній поліції України повідомили, що найчастіше українці порушували швидкісний режим або вели машину без документів. Також були часті випадки, коли водій керував автомобілем з не пристебнутим ременем безпеки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу