В середу на Донбасі загинув український військовий, є також поранені

Поділитися:

В середу, 20 травня, на протязі доби, збройні формування Російської Федерації 18 раз порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції з заборонених мінських домовленостей мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення, ще один загинув.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник обстрілював наші позиції неподалік Павлопіль, Пєсков, двічі поруч Кам’янки і Старогнатівка, а також чотири рази у Богданівки, застосувавши гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю .

За українським захисникам, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” поблизу Орехово ворог відкривав вогонь із заборонених мінського угодами 120 мм мінометів, а також гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Неподалік населених пунктів Шуми і Новоолександрівка російські найманці використовували міномети 82 калібру.

Захисників Південного загарбники двічі обстріляли, застосувавши 82 мм міномети, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети, а по околицях Кримського вели вогонь з станкових протитанкових гранатометів.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення.

За даними розвідки, 20 травня українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта і не менше двох поранили.

З початку поточної доби, 21 травня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” неподалік Богданівка противник вів вогонь зі стрілецької зброї. Внаслідок ворожого обстрілу один український воїн отримав поранення.

Випадків захворювання коронавирусной інфекції серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, за минулу добу середу, 13 травня, російські найманці дев’ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті бойових дій загинув український військовий.

Ще двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу