УЗ відновлює продаж квитків на «карантинних» станціях

Поділитися:

На сайті “Укрзалізниці” з’явилася інформація про те, що компанія відновить продаж квитків на ряд поїздів зі станцій, де була скасована червона зона карантину.

Так, продаж квитків в зв’язку зі зміною епідемічної ситуації відновлять з 21 вересня зі станцій Коломия, Івано-Франківськ, Ізмаїл, Дубно, Тернопіль, Чернівці, Новоселиця та Клевань.

Нагадаємо, що Державна компанія-перевізник «Укрзалізниця» заявила про скасування зупинок поїздів у деяких зонах карантину. Це стосується тих територій, де спостерігається найбільш несприятлива епідеміологічна ситуація по числу нових хворих на коронавірус, як повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Відзначимо, що таке рішення було прийнято в злагоді з вердиктом Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Раніше повідомлялося, що новий законопроект був внесений Кабміном 15 вересня. Згідно з документом, кошти, отримані від штрафів за порушення Правил дорожнього руху, пропонується витрачати на нові пасажирські вагони для «Укрзалізниці».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу