Українці будуть реєструвати автомобілі за новими правилами

Поділитися:

У Кабінеті міністрів України представили оновлений законопроект про реєстрацію нових транспортних засобів. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Вказується, що цей законопроект передбачає можливість реєстрації машини прямо під час придбання відповідного транспорту в автосалоні. Це повинно оптимізувати сам процес реєстрації машин для українців.

Для того, щоб у салона було право надавати потрібну реєстрацію українцям, вони повинні спочатку зареєструватися в Головному сервісному центрі МВС в якості суб’єкту господарювання та підписати обопільний договір співпраці.

Тоді кожен з таких салонів матиме право надавати потрібні документи для реєстрації машини при її придбанні. Форма договору буде збігатися з базою ДСЦ.

Нагадаємо, що в липні 2020 року реєстрація електрокарів знизилася на 6 відсотків, якщо порівнювати з аналогічним місяцем 2019 року. Також зниження склало 3 відсотків, у порівнянні з червнем 2020 року – до 799 машин.

Важливо відзначити, що тоді частка підтриманих автомобілів із загальної кількості склала 92 відсотки, а комерційних – 100 відсотків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу