Україна може ввести дистанційне навчання водіїв

Поділитися:

На сайті МВС надані для ознайомлення проект постанови КМУ “Про реалізацію експериментального проекту по здійсненню дистанційної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів акредитованими установами через освітній портал Міністерства внутрішніх справ з використанням технологій дистанційного навчання”.

У проекті постанови пропонується можливість навчання майбутніх водіїв дистанційно через онлайн системи. Для цього заклад, який проводить навчання, має зареєструвати абітурієнта в Єдиному державному реєстрі Міністерства внутрішніх справ в електронній формі. Далі навчання буде проводитися онлайн – це будуть лекції, які учні слухати індивідуально або групою до 10 осіб. Вся система базуватиметься на освітньому порталі МВС і програмному забезпеченні, яке розробляє державна компанія.

Якщо постанова буде прийнята, МВС почне її реалізацію протягом трьох місяців. Зараз проект постанови обговорюється громадськістю, в неї можна вносити пропозиції і коментарі.

Раніше ми інформували, що після зареєстрованих за 5 днів роботи камер відеофіксації 200 тисяч порушень в МВС заявили, що водіїв-порушників відправлять на перенавчання.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу