У Зеленського визнали що країна знаходиться на порозі другої хвилі пандемії

Поділитися:

Президент України та його команда офіційно визнали, що Україна знаходиться на порозі другої хвилі пандемії коронавірусу. Про це президент повідомив особисто в рамках останньої секторної наради в Офісі Президента.

Відзначимо, що Україна, як і раніше, показує не найкращий результат за кількістю хворих на коронавірус.

Буквально щодня статистика Міністерства охорони здоров’я України та оперативні дані з боку РНБО повідомляють про нові антирекорди щодо кількості інфікованих.

Як прокоментував сам президент України, українцям варто і надалі не втрачати пильності та дотримуватися всіх заходів карантину, щоб убезпечити себе та своїх рідних.

Також цьому повинні сприяти ЗМІ та інші засоби інформаційної компанії, які повинні переконати населення в небезпеці вірусу.

Необхідно донести населенню важливість прийняття заходів особистого захисту, дотримання правил карантину: мінімізації відвідин місць скупчення людей, відвідування масових заходів“, – сказав Зеленський.

Цікаво, що раніше в Міністерстві охорони здоров’я України також визнали, що скоро країну накриє нова хвиля пандемії. Орієнтовно, це станеться вже в жовтні цього року.

Нагадаємо, що в в п’ятницю, 14 серпня, країна продовжила негативну тенденцію щодо збільшення числа нових хворих коронавірусів – хворобу виявили у тисяча сімсот тридцять двох українців.

Уже в понеділок, 17 серпня, в столиці України запрацюють нові правила посилення карантину, так як місто було перерозподілено із зеленою карантинної зони в жовту.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу