У вівторок бойовики 10 раз обстріляли українські позиції

Поділитися:

За минулу добу, вівторок, 19 травня, російські наймані війська 10 раз порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції з заборонених мінських домовленостей мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На щастя, в результаті бойових дій ніхто з українських військових не постраждав. Як повідомляє прес-центр штабу ООС, за українськими захисникам, які виконують завдання в межах відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” неподалік Богданівка, Красногорівка, а також двічі у населених пунктів Тарамчук і Водяне противник застосував гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Всі порушення режиму припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” ворог здійснював з використанням забороненого мінського угодами озброєння.

Так у захисників Новотошківському окупанти двічі вели вогонь з мінометів 120 мм і 82 мм, в загальному випустивши 14 хв. Поруч з Кримським російські збройні формування також задіяли 120 мм міномети – 15 хв.

Недалеко від населеного пункту Орєхово окупанти випустили по наших позиціях 12 хв 120 калібру та 26 мін 82 калібру, а також застосовували великокаліберні кулемети.

За даними розвідки, вчора наші воїни поранили трьох російських окупантів.

З початку поточної доби, 20 травня, російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” вели вогонь з 120 мм мінометів недалеко Красногоровки і двічі застосовували великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю у Богданівки.

Випадків захворювання коронавирусной інфекції серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, за минулу добу понеділок, 13 квітня, бойовики російських військ сім раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед українських військовослужбовців в результаті ворожих обстрілів не було.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу