У Слов’янську посилили карантин

Поділитися:

У донецькому Слов’янську прийняли рішення посилити картин в зв’язку з несподіваним сплеском захворювань у відповідному регіоні. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Відзначається, що з погіршенням ситуації в регіоні, державна компанія-перевізник Укрзалізниця поза планово скасувала продаж квитків на рейси в Слов’янськ. У місто не можна буде виїхати поїздом вже від 6 червня.

Також поїздам заборонено робити зупинку в зазначеному пункті, так як існує ризик розвитку епідеміологічної ситуації.

Як прокоментувала таке рішення сама компанія, заборона на рейси поїздів була встановлена в порядку рішення з боку регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької обласної державної адміністрації.

На даний момент можливість зупинитися в Слов’янську мають лише поїзда далеких маршрутів. Наприклад, рейси №1/2 (Івано-Франківськ – Костянтинівка), №712/711 (Київ – Костянтинівка) і №126/125 (Київ – Костянтинівка).

Цікаво, що в Росії пандемія так званого коронавируса набирає все більших масштабів. Коли весь світ поступово відходить від епідеміологічного кризи, там кількість хворих майже досягло півмільйона чоловік.

Нещодавно лідери країн “Великої двадцятки” вирішили піти на кардинальні заходи в зв’язку з епідемією і профінансували створення вакцини на суму в 21 млрд доларів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу