У серпні почнуть будувати метро на Виноградар

Поділитися:

У Київській міській державній адміністрації розповіли про продовження будівництва метро на Виноградар. Через два тижні планується почати розробку тунелю між станціями “Мостицька” і “Сирець”.

До Києва вже прибули німецькі представники заводу-виготовлювача тунелепрохідного щита. Вони контролюватимуть його настройку. У планах у Київського метрополітену прокласти один з тунелів за пів року.

«Роботи з будівництва метро на Виноградар тривають. Місто тримає на контролі це важливий проект. Фінансує його в повному обсязі. І ми робимо все, щоб в кінці наступного року відкрити дві нові станції метро», – відзначили в КМДА.

Раніше повідомлялося, що Київська міська державна адміністрація затвердила вимоги для продажу фастфуду в МАФах і роботи кав’ярень на винос в умовах карантину.

Нагадаємо, що прес-служба Київської обласної державної адміністрації повідомляє, що у двох заступників голови ОДА виявлений коронавірус нового типу.

Колу контактних осіб були зроблені ПЛР-тести, але серед них випадків не виявили. Глава КОДА акцентував на тому, що у відомстві дотримуються всіх норм і режимів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу