У Польщі підрахували українців

Поділитися:

У Польщі більшу частину від усіх іноземців складають українці. Про це повідомляє представник Управління у справах іноземців Якуб Дудзяк.

Він каже, що наразі в Польщі право на тривале перебування мають 500 тисяч іноземців. З них майже 55% – українці. У кількісному співвідношенні число українців в Польщі становить 277 тисяч осіб.

Цікаво, що на другому місці за кількістю громадян знаходяться білоруси – 34 тисячі осіб. На третьому місці німці – 20 тисяч осіб.

Також фахівець відзначив цікавий факт щодо того, що майже 70% іноземців в Польщі це люди, які вже мають там посвідчення на проживання. В основному це люди у віці до 40 років.

Нагадаємо, що влада Литви готові платити нелегальним трудовим мігрантам гроші за те, щоб останні покинули країну. Про це повідомляє керівник департаменту міграції МВС країни Евеліна Гудзінскайте.

За її словами, уряд готовий сплачувати по 300 євро на людину. Вона уточнила, що тим, хто хоче взяти участь в цій програмі, гроші будуть виплачувати в аеропорту вже безпосередньо перед посадкою на рейс.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу