У поліції розповіли про розслідування справи смерті мера Кривого Рогу

Поділитися:

У слідчих є відразу три версії смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого 15 серпня знайшли мертвим у власному будинку. Про це повідомляє представник Міністерства внутрішніх справ України в ефірі одного з вітчизняних телеканалів.

Він уточнив, що наразі є три головних версії смерті чиновника – це самогубство, вбивство і необережне поводження зі зброєю.

«Кількість варіантів обмежена: це або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю. Таке буває. Початкові слідчі дії покажуть ознаки ймовірності одного з трьох варіантів», – сказав він.

Поки що слідство за цією справою триває, надалі фахівці проведуть балістичну експертизу зброї, яку було знайдено поруч з покійним.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський взяв під особистий контроль справу про вбивство мера Кривого Рогу. Чиновник Костянтин Павлов був знайдений мертвим в своєму будинку.

Вже заплановані всі необхідні заходи, включаючи й різного роду експертизи. Саме вони повинні пролити світло на все, що відбулося 15 серпня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу