У податковій розповіли, як можна дізнатися про свої борги

Поділитися:

У Державній податковій службі розповіли про те, що громадяни можуть дізнатися про свої борги, а заодно перевірити благонадійність ділових партнерів тощо. Для отримання необхідної інформації необов’язково кудись йти, записуватися на прийом і витрачати час — досить просто зайти на вебпортал ДПС.

Всі необхідні дані розміщені на сайті. Зокрема, на головній сторінці сайту розміщено електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера». Для отримання даних потрібно ввести відомі параметри в віконця на сторінці (одне або два поля) — система вважає інформацію і видасть відповідь, чи є заборгованість у суб’єкта господарювання (платника податків).

А в пункті меню «Стан розрахунків з бюджетом» в особистому кабінеті можна отримати повну інформацію про свої борги. Для цього потрібно увійти до кабінету, використавши для цього один із запропонованих на сайті способів.

Раніше повідомлялося про відновлення перевірок бізнесу. Про це повідомили у Державній податковій службі України. Перевірки почалися вже з початку вересня, при цьому бізнес висловлює невдоволення ними.

Також ми писали про нагадування, яке зробила ДПС у зв’язку з необхідністю сплати податку на майно за 2019 рік.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу