У Новій Каховці палає багатоповерхівка

Поділитися:

Близько 15:00 в Новій Каховці Херсонської області почалася пожежа в п’ятиповерховому будинку. Всю дах всього за кілька хвилин охопило полум’ям.

Очевидці написали в соцмережах, що спочатку загоряння сталося в одній з квартир багатоповерхівки по вул. Букіна, 20, а потім полум’я перекинулося на шиферну покрівлю. За непідтвердженими даними, квартиру підпалив чоловік, який посварився зі своєю дружиною.

Пізніше інформацію підтвердив начальник Головного управління ДСНС в Херсонській області Сергій Чорний: “5 липня о 14:40 до Служби 101 м Нова Каховка надійшла інформація про пожежу на даху 5-поверхового будинку по вул. Букіна. На місці події працюють 7 відділень пожежно рятувальних підрозділів області та 25 чоловік особового складу на чолі із заступником начальника ГУ ДСНС Юрієм Гатіловим “.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів вніс у Верховну раду законопроект №3688. У законопроекті пропонується передати пожежні частини з державної в комунальну власність.

Раніше повідомлялося, що Касаційний адміністративний суд Верховного суду визнав законними рішення судів попередніх інстанцій про відновлення Сергія Бочковського на пост глави Державної служби з надзвичайних ситуацій. Його звільнили в 2015 році через підозри в корупції.
Так, всі скарги Кабінету міністрів і Міністерства внутрішніх справ були відхилені, а рішення Окружного адміністративного суду Києва від 26 квітня 2018 року про поновлення Бочковського залишили в силі.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу