У МВС хочуть спростити реєстрацію номерних знаків

Поділитися:

У Міністерстві внутрішніх справ України анонсували реформу щодо спрощення реєстрації номерних знаків для вітчизняних водіїв. Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку в рамках свого брифінгу щодо останнього засідання уряду.

Зокрема, в МВС хочуть дозволити водіям отримувати номерні знаки самостійно в уповноважених для їх видачі місцях.

Так, якщо раніше новоспечений автовласник отримував номерні знаки при отриманні свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, то зараз ці процедури потрібно буде здійснювати окремо один від одного.

Іншими словами, українці матимуть можливість самостійно вибрати комбінації для реєстраційного номера та оформити цю послугу в будь-якому сервісі з видачі номерних знаків.

Нагадаємо, що любителі порушувати правила дорожнього руху люблять приховувати номера своїх машин. Однак в Департаменті патрульної поліції сказали, що камери автофіксації в будь-якому випадку зафіксують їх.

Наприклад в червні 2020 роки машина Toyota Camry їхала зі швидкістю 85 кілометрів на годину, хоча дозволено 50 кілометрів. Камера зафіксувала порушення, після цього водієві довелося сплатити штраф.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу