У Міносвіти розповіли про доплати педагогам під час дистанційного навчання

Поділитися:

За напружену вчительську працю під час дистанційного викладання і складність в навчанні школярів українським вчителям будуть доплачувати понад заробітну плату.

Про це у вівторок, 3 листопада, розповіли в Міністерстві освіти та науки.

Як повідомили у відомстві, викладач, який працює з учнями на карантині, отримає надбавки за складність і напруженість у роботі; за роботу в інклюзивних класах (групах) (в цьому випадку серед учнів можуть бути діти з обмеженими можливостями).

Крім цього, згідно з інформацією Міносвіти доплати будуть за перевірку робіт учнів і за збільшення обсягу обов’язків вчителя.

У Міністерстві відзначили, що всі педагоги повинні вміти проводити заняття на відстані. Адже їм доведеться відзначати в класних журналах режим проведення уроку – синхронний або асинхронний (в реальному часі онлайн для всіх учнів або за допомогою повідомлень в соцмережах), відзначати відсутніх тощо.

Нагадаємо, в поточному році та на наступний, 2021 рік, урядом України виділено один мільярд гривень – на віддалене навчання студентів вітчизняних вищих навчальних закладів. На таку міру в уряді пішли у зв’язку з пандемією COVID-19.

Також раніше ми написали про те, що в «червоних зонах» карантину уряд України передбачив особливий режим навчання, який полягатиме в дистанційній формі навчального процесу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу