У Лисичанську створено військово-цивільну адміністрацію

Поділитися:

У Лисичанську створено військово-цивільну адміністрацію.

У місті Лисичанськ Луганської області створена військово-цивільна адміністрація. Відповідний указ № 293/2020 від 27 липня підписав президент України.

«Командувачеві об’єднаних сил, голові Луганської обласної державної адміністрації здійснити відповідно до Закону України” Про військово-цивільних адміністраціях “заходи, пов’язані з утворенням військово-цивільної адміністрації, зазначеної у статті 1 цього Указу», – йдеться в документі.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Лисичанськ – місто обласного підпорядкування в Луганській області України, центр території, підпорядкованій Лисичанському міськраді, один з найстаріших міст Донбасу і великий індустріальний центр. Залізнична станція на лінії Куп’янськ-Вузловий – Попасна Донецької залізниці. Разом з містами Сєверодонецьк, Рубіжне, Кремінна і найближчими населеними пунктами місто Лисичанськ утворює одну з великих міських агломерацій Донбасу з населенням близько 353 тис. чоловік – Лисичанско-Сєверодонецьку агломерацію. Разом з підприємствами Сєверодонецька та Рубіжного утворює Лисичанско-Сєверодонецький промисловий вузол.

Ми інформували, що в районі Лисичанська ліквідували пожежу, яка завдла шкоди на 450 млн грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу