У Кабміні розповіли про те, як йдуть виплати «карантинних» грошей

Поділитися:

У прес-службі Міністерства економіки повідомили, що на “карантинні” виплати з держбюджету було спрямовано близько 600 млн гривень. При цьому, обіцяні урядом 8000 грн отримали лише 75 тисяч ФОП у  “червоних” карантинних зонах. Відомо, що на державну допомогу розраховують близько 320 тисяч осіб, саме стільки заявок на виплату карантинних грошей вже отримано.

Слід зазначити, що гроші можна отримати протягом 30 днів з моменту введення правил “червоної” зони в області, де ФОП або найманий працівник здійснюють діяльність.

“Якщо цей регіон був віднесений до” червоній “зоні протягом лютого-березня, необхідно звернутися за допомогою через портал або додаток” Дія “до 19 травня. На сьогодні вже маємо понад 320 тис. Таких заявок”, – пояснив міністр економіки Ігор Петрашко.

Глава відомства запевнив всіх українців, що державна програма буде доступна протягом поточного року для всіх областей, які потрапляють в “червону” зону карантину.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів України заявили, що в цей карантин український бізнес набагато активніше користується можливістю отримати фінансову допомогу з боку держави. Про це повідомляє віце-прем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації України.

Раніше повідомлялося, що в Україні знову оновили карантинні зони згідно епідеміологічної ситуації в регіонах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу