Tesla відкрила найбільшу станцію електромобілів

Поділитися:

Найбільша в світі станція для підзарядки електромобілів американської компанії Tesla була відкрита в США недалеко від Лос-Анджелеса. Відомо, що на станції розташовані 56 електричних колонок, що в шість разів більше, ніж на звичайних станціях.

Слід зазначити, що Tesla раніше також відкрила кілька великих станцій Supercharger в Китаї, але вони обладнані всього 50 електричними колонками.

Крім цього, нова станція Supercharger також має навіси від сонця, які не тільки захищають автомобілі від перегріву, але і допомагають живити зарядні пристрої.

Недалеко від станції розташовані цілодобовий магазин і ресторан, тому власники електромобілів можуть відправитися на шопінг або вечерю, залишивши свої транспортні засоби заряджатися.

Нагадаємо, що 20 серпня 2020 року, на аукціоні, вартість акцій корпорації Tesla перевищила позначку 2 тисяч доларів. Тобто, за день ціна піднялася на 6,56 відсотка (123,3 долара).

Раніше повідомлялося, що на заводі Tesla під Фрімонті будуть припинені роботи через запланованої модернізації обладнання. Одна з цілей модернізації – пристосувати потужності заводу до виробництва нової моделі кросовера Tesla Y.

Завод припинить роботу вже в найближчі два тижні. На даний момент на ньому збирають електрокари Tesla і комплектуючі, працевлаштовані 10 тис. осіб.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу