Телеканали будуть платити провайдерам за глядачів

Поділитися:

Зазвичай телеканали платять провайдерам за включення каналу в пакет послуг, однак “плата за глядача” буде обходитися власникам набагато дешевше. Про це заявили в компанії Cosmonova.

Так, плата за включення телеканалу може обходитися в 1,5 мільйона гривень в місяць. При цьому релігійні і “партійні” канали, а також телемагазини вдаються до такої послуги. Новинні ж канали вдаються до практики “плати за глядача”.

Відзначається, що за таку послугу окремі телеканали платять провайдерам від 10 до 50 копійок на місяць за одного абонента. За підрахунками фахівців, якщо телеканал націлився на 50% всього населення країни, присутність у кабельних мережах обійдеться йому в 750-850 тисяч гривень щомісяця.

Нагадаємо, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення заборонила в Україні ще 3 російських телеканал. Санкції накладаються на «Єврокіно», «Топшоп ТВ» і «Зоопарк».

Відзначається, що всі канали транслюються російською мовою. «Єврокіно» крутить кінострічки, «Топшоп ТВ» – це телемагазин, а канал «Зоопарк» – транслює передачі про тваринний світ і направлений в основному на дітей.

Раніше повідомлялося, що Комітет парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендує Верховній Раді України прийняти проект постанови №3319 «Про схвалення пропозицій про продовження терміну застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», яким пропонується продовження заборони на російські соцмережі . Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу