Смертність від коронавірусу в ЄС зросла майже на 40%

Поділитися:

По закінченню двох останніх тижнів рівень смертності на полях Європи піднявся майже на 40%. Про це повідомляє представник ВООЗ Маргарет Харріс в рамках свого останнього брифінгу.

За словами фахівця, у світі відбувається новий пік пандемії, адже за останні два тижні загальний рівень захворюваності вірусом підвищився на 30%, а смертність зросла на 40%.

На цей час найбільш критична ситуація спостерігається в таких країнах, як Великобританія, Іспанія, Нідерланди, РФ і Франція. В одній лише Італії по закінченню останньої доби з життя пішов 221 чоловік.

«Проблема в тому, що відділення інтенсивної терапії в лікарнях починають заповнюватися дуже хворими людьми, тобто з важкою формою зараження», – прокоментували своє занепокоєння у зв’язку з ситуацією в ВООЗ.

Нагадаємо, що в Організації Об’єднаних Націй абсолютно не готові до того, щоб контролювати ситуацію з поточною пандемією коронавірусу.

Глава відомства сказав, що весь світ був не готовий до такого масштабу пандемії, тому зараз навряд чи можна говорити про те, що хтось здатний контролювати вірус і його наслідки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу