Сім’ї загиблих курсантів в АН-26 почали отримувати виплати

Поділитися:

Міноборони країни перевело перші грошові кошти, призначені для одноразової допомоги сім’ям загиблих курсантів в авіакатастрофі АН-26.

Про це сьогодні, 17 жовтня, заявила прес-служба Міністерства оборони України.

Як повідомляють в прес-службі, розмір переведених перших коштів на допомогу сім’ям загиблих перевищує двадцять вісім мільйонів гривень. Гроші переведені Сухопутним військам Збройних сил України.

Як відзначають в МОУ,  наступного тижня військові комісаріати відправлять всі ці кошти на рахунки членів сімей загиблих курсантів.

У МОУ уточнили:

“Зараз рішення про виплату прийнято по 19 загиблим курсантам Харківського Національного університету Повітряних Сил. Документи по них розглянуто Комісією Міноборони, протокол засідання якої затверджений міністром оборони України”.

Решта ж гроші, йдеться в повідомленні прес-служби МОУ, виплатять після остаточного встановлення причин трагедії.

Нагадаємо, що вижив у катастрофі АН-26 курсант В’ячеслав Злочевський прокоментував свої подальші плани на майбутнє після того, як завдяки волі випадку зміг уникнути смерті при трагічному падінні лайнера.

Також ми повідомляли про те, що уряд України заборонив навчальні польоти літаків АН-26 та їх аналогів на час проведення розслідування катастрофи в Харківській області.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу