СЕТАМ «виторгував» більше 9 млрд гривень на аукціонах

Поділитися:

Держкомпанія «СЕТАМ» є однією з найактивніших в питанні проведення аукціонів: з 2015 року їх налічується понад 63,5 тисячі, а загальна сума придбань перевалила за 9 мільярдів гривень. Також важливо, що вся ця діяльність є досить ефективною.

Практично всі аукціони — це реалізація арештованого майна. Команда «СЕТАМ» працює в цьому напрямку давно, має власні напрацювання і відмінний результат. Так вважає Олександр Мамро, генеральний директор компанії «СЕТАМ».

Важливо, що державна компанія цілком успішно співпрацює ще і з приватними виконавцями — в цьому сегменті були помітно покращені результати, а також перевищені показники Держвиконавчої служби (в грошовому вираженні — на більш ніж 330 млн грн.).

Тим часом гендиректор компанії звернув увагу і на те, що важливою основою всього вищесказаного є щоденна копітка робота співробітників компанії, а також державних виконавців, які стягують штрафи, аліменти. Така робота зазвичай знаходиться в тіні, її не видно широкій громадськості, але вона несе в собі величезне соціальне значення.

Раніше повідомлялося про те, як виконавча служба Міністерства юстиції бореться з боржниками по заробітній платі в Україні.

Також ми писали про те, що з водіїв будуть стягувати штрафи в обов’язковому порядку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу