САП завершила справу про крадіжку грошей у «Київзеленбуді»

Поділитися:

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ухвалили рішення щодо завершення досудового розслідування у справі крадіжки засобів комунального об’єднання «Київзеленбуд». Відповідний вирок вони винесли у понеділок, 24 січня, як кажуть на сторінці у Facebook.

Зазначимо, що йдеться про розслідування розкрадання понад 115 млн грн коштів.

«У ході досудового розслідування встановлено наступне. У листопаді 2016-грудні 2017 року КО «Київзеленбуд» було проведено тендери на закупівлю спеціальної техніки для утримання зелених насаджень районів столиці. Колишній позаштатний радник генерального директора КО «Київзеленбуд», якого слідство вважає організатором змови з іншими чиновниками «Київзеленбуду» та приватним підприємцем фактично забезпечили перемогу у тендерах заздалегідь визначених компаній, які поставили техніку за завищеними цінами. Згідно з висновком експерта, КО «Київзеленбуд» завдано 77,9 млн грн збитків», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури не можуть обрати через Ігоря Коломойського. Про це заявили у Центрі протидії корупції.

Кажуть: конкурс у САП систематично блокується комісією із захисту інтересів олігарха. Він впливає на членів конкурсної комісії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу