Рада висловила недовіру керівництву Укрзалізниці

Поділитися:

Комітет Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури проголосував за висловлення недовіри керівництву Укрзалізниці. Про це повідомив голова парламентського підкомітету з питань залізничного транспорту, нардеп Олександр Скічко на своїй сторінці в Facebook.

«… на комітеті проголосували висловити недовіру керівництву Укрзалізниці. Утрималися четверо, решта – за “, – написав депутат.

За його словами, Укрзалізниця зараз в критичному стані за весь час свого існування. “Фактично весь топ-менеджмент – в статусі виконуючих обов’язки, в.о. голови правління УЗ Іван Юрик – залишився в спадок від старої команди”, – зазначив він.

“Все це колектив в.о. керівників працює засмучена, без розуміння стратегії розвитку, компанія, рішення, які приймаються, безсистемні і хаотичні, ведуть не до виходу з кризи, а ще глибше заганяють УЗ до банкрутства”, – зазначив він.

«У такій ситуації комітет з питань транспорту та інфраструктури був зобов’язаний вдатися до сьогоднішнього кроку і тим самим привернути увагу громадськості до небезпеки, яка загрожує стратегічно важливому для економіки і безпеки країни підприємству», – написав на своїй сторінці в ФБ депутат.

Раніше ми інформували, що за перше півріччя «Укрзалізниця» провела близько півтисячі сумнівних тендерів, витративши на це понад мільярд гривень, в тому числі запланувала тендер на закупівлю надлишкового обсягу коліс у олігарха Пінчука.

Також ми писали як «УЗ» купує в Росії старі вагони.

 

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу