ProZorro оновили електронну версію системи продажів

Поділитися:

За підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» фахівці «ProZorro.Продажі» запустили оновлену версію електронної торгової системи, на базі якої заробили швидші і зручні інтерфейси аукціонів.

«Нові інтерфейси стали зручніше, швидше і ще більш безпечними. Наприклад, тепер користувач бачить розклад аукціону: коли змінюється раунд, коли робити ставку тощо. В цілому, оновлена ​​версія системи надає більше інформації, завдяки якій можна побудувати якісну аналітику: можна проаналізувати ринок, лоти, точніше визначити релевантні ціни », – кажуть експерти електронної системи.

Нагадаємо, що нову схему реалізації деревини ввели в Україні. Вона підкріплена постановою Кабінету міністрів від 4.12.2019 р під назвою «Про реалізацію експериментального проекту по проведенню електронних аукціонів з продажу необробленої деревини». Зокрема, в документі йдеться про те, що продаж лісопродукції повинен проходити тільки на електронних торгах.

Раніше повідомлялося, що в 2020 році Україні вдалося заощадити завдяки впровадженню системи ProZorro близько 43 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба конференції державних підприємств.

Більш того, країна не тільки добре заощадила, а й заробила додаткові 11 млрд гривень в рамках онлайн-аукціонів з боку платформи.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу