На українців чекає подорожчання залізничних квитків

Поділитися:

У Міністерстві інфраструктури України заявили, що в країні з весни почнуть дорожчати квитки на залізничні перевезення. Щомісяця ціни на квитки будуть рости на 2%.

За словами глави відомства, подорожчання почнеться з березня-квітня і триватиме щомісяця до кінця року.

“Чи будуть підвищуватися ціни на квитки на пасажирські залізничні перевезення? … Я б не назвав це підвищенням. Це у нас буде дуже така легка індексація, починаючи з березня-квітня, по 2% в місяць до кінця року. Це передбачено фінансовим планом “Укрзалізниці”, – сказав міністр.

Слід зазначити, що при покупці квитків заздалегідь діє знижка до 40%.

Нагадаємо, що будівлі вокзалів в Україні після передачі в концесію поступово перетворяться в торговельні центри. Про це розповіли в прес-службі «Укрзалізниці» з посиланням на слова голови правління компанії Володимира Жмака. Поки, за його словами, мова йде про передачу в концесію семи вокзалів.

Раніше повідомлялося, що в «Укрзалізниці» розповіли про плани на найближчі місяці. Зокрема, мова йде про подорожчання квитків, і перший же крок в цьому напрямку заплановано на березень 2021 року. Далі за графіком (він також вже складено) буде проводитися індексація вартості – по 2% кожен раз.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу