МОЗ і Міносвіти розробляють загальний план по якому почнеться навчальний рік

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я та Міністерстві освіти і науки протягом тижня збираються представити правила, згідно з якими почнеться новий навчальний рік.

«Зараз в умовах адаптивного карантину ми розробляємо механізми, правила, яким чином наші діти будуть вчитися: за яких умов вони будуть вчитися в звичайному режимі, за яких умов вони будуть навчатися в дистанційному режимі, яким чином ми можемо поєднати ці два способи. Разом з МОН ми розробляємо відповідні правила і алгоритми. Протягом тижня, 10 днів ми все це чітко випишемо і відразу повідомимо, як будуть вчитися наші діти в наступному навчальному році », – сказано в повідомленні відомств.

Нагадаємо, що в умовах карантину медичні маски і рукавички потрібно носити всюди. Однак є місця, де можна не дотримуватися цього правила.

У Міністерстві охорони здоров’я України стверджують, що маски обов’язково потрібно надягати в громадських місцях. Тобто, на вулиці людина може не робити цього.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України призначив на посаду глави Міністерства освіти і науки України нового міністра в особі Сергія Шкарлета. Відповідне рішення було прийнято в рамках останнього засідання уряду.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу