КПВВ «Станиця Луганська» відкрився після карантину

Поділитися:

КППВ «Станиця Луганська», який був закритий з 15 жовтня, почав працювати в обидві сторони. На територію України можна потрапити тільки тоді, коли отримано спецдозвіл командувача ООС, а ось на територію ОРЛО з підконтрольної українському уряду території пропускають усіх, у кого там є прописка.

Раніше повідомлялося, що КППВ не працюватиме мінімум до 31 жовтня. Уже в перші ж години роботи спостерігачі Спецмоніторінгової комісії зафіксували чергу з людей, які хочуть потрапити на територію, непідконтрольну Україні. На пункті пропуску зібралося більше сотні людей.

У штабі ООС при цьому повідомили, що на окуповану територію пропускатимуть усіх бажаючих при наявності прописки там, а ось на територію України до 31 жовтня пропуск буде закритий.

Раніше повідомлялося про те, що дорожня інфраструктура Луганщини буде відновлюватися за допомогою Світового банку.

Також ми писали про відкриття ще одного КППВ на Донбасі. Йдеться про КППВ в м Щастя. Всі роботи з будівництва КППВ і його оснащення закінчать вже до початку листопада поточного року, а відкриття заплановане на 10 листопада. Рішення про необхідність нового пункту прийняли на засіданні ТКГ, яке пройшло 22.07.2020 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу