Компанія Коломойського будуватиме біатлонний комплекс у Буковелі

Поділитися:

Дорожна компанія «‎ПБС»‎, яку пов’язують з оточенням олігарха Ігоря Коломойського, знову отримала перемогу у тендері на будівництво другої черги біатлонного комплексу у селі Поляниця на Буковелі. Про це повідомляє «‎Перший Діловий».

Згідно з інформацією, тепер компанія отримає від місцевої влади 160 млн гривень. За умовами договору, роботи мають бути виконані до кінця 2022 року.

Єдиним конкурентом олігарха на тендері була броварська фірма «‎ШБУ-77» Андрія Білоуса — менеджера будівельного холдингу кремлівського олігарха Олега Дерипаски. Однак, вона торги програла.

Відзначимо, компанія Ігоря Коломойського виграє торги не вперше. У 2019 році «‎ПБС» отримала підряд на будівництво першої черги комплексу за майже 150 млн грн. А через рік без проведення торгів фірма додатково отримала ще 74 млн грн.

У підсумку, з урахуванням будівництва другої черги, загальна вартість комплексу сягнула 380 млн грн. Щоправда, підсумкова вартість ресурсів та кошторис в електронній системі «Прозорро» не опубліковані, а це, кажуть експерти, не дозволяє порівняти ціни матеріалів та обладнання з ринковими, і дає підстави засумніватися у прозорості угоди.

Нагадаємо, вже в листопаді 2021 року стануть відомі подробиці незаконних дій бізнесмена. Американський журналіст-розслідувач та письменник в одній особі оприлюднить факти можливого відмивання грошей, скоєних українським олігархом Ігорем Коломойським.

Також ми писали про те, що Ігор Коломойський потрапив в поле зору ізраїльських правоохоронних органів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу