Китай запропонував протестувати вакцину від коронавірусу на узбеках

Поділитися:

Китайська Народна Республіка вирішила тестувати вакцину проти COVID-19 на узбеках: з такою пропозицією сторона офіційно звернулася до волонтерів. Про це повідомляє міністр інноваційного розвитку Узбекистану Іброхім Абдурахмон.

Чиновник вказав, що країна готова протестувати китайську вакцину на добровольцях для того, щоб оцінити її результат та ефективність.

Вказується, що Китай зараз перебуває на третій стадії розробки препарату і готовий перейти безпосередньо до тестування на людях.

Повідомляється, що нова вакцина виступає в якості білка-антигену для коронавірусу і в цілому діє на всі віруси типу MERS, SARS та COVID-19.

Нагадаємо, що влітку в Туреччині також пройшли успішні випробування вакцини від коронавірусу. Випробування проходили на тварин.

Тим часом генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебрейесус виступив в Женеві на брифінгу, де заявив про те, що спалахи хвороб та пандемії є частиною життя людини та всі держави повинні бути готові до них більшою мірою, ніж за нинішньої пандемії коронавірусу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу