Казино в Україні можуть з’явитися вже через рік

Поділитися:

У фракції “Слуга народу” прогнозують, що для початку реальної роботи закладів грального бізнесу знадобиться від півроку до року. Про це повідомив народний депутат фракції і член комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Мар’ян Заблоцький.

” Це супер-оптимістичний прогноз, що до кінця року щось взагалі буде видано (дозволи на роботу грального бізнесу)  фізично. Я думаю від півроку до року часу”, – пояснює депутат.

Також депутат пояснив, що закон може не вступити в силу через колізію з правками. Президент може накласти вето на законопроект, щоб його відправили на доопрацювання.

” Доставились (правок) до того, що ми проголосували за дві взаємовиключні норми. В одній нормі пише що є спеціальна комісія, що регулює діяльність азартних ігор, а іншій правці каже що цей орган визначає Кабмін (тобто це може бути подтакова, або Мінфін). Дуже багато людей хотіли створити цю комісію. Вв межах проголосованого склад комісію визначатиме податковий комітет Ради, але я, як член комітету проти”, – резюмує член фракції ” Слуга народу “.

Нагадаємо, Рада легалізувала гральний бізнес, схваливши в другому читанні законопроект №2285-д.

Також ми писали, що гральний бізнес може принести бюджету 8 млрд. гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу