Інвентар для спортивних змагань стане закуповувати простіше

Поділитися:

Для ефективної реалізації державної політики у сфері фізкультури і спорту, Верховна Рада прийняла закон “Про внесення зміни до статті 3 закону” Про державні закупівлі “. За рішення проголосував 291 народний депутат.

Відомо, що новим законопроектом виводяться з-під дії закону “Про державні закупівлі” закупівлі товарів і послуг на суму до 1 млн грн та робіт на суму до 5 млн грн в разі, якщо вони купуються для проведення заходів з фізичної культури і спорту, фізкультурно-спортивної реабілітації та забезпечення підготовки та участі національних збірних команд України в міжнародних спортивних заходах.

При цьому, автор законопроекту пояснює, що діючі норми останнім часом значно ускладнюють закупівлю послуг для участі національних збірних команд в змаганнях.

“Такі зміни дозволять своєчасно вирішувати питання організації проживання і харчування спортсменів, надання послуг тощо для потреб національних збірних команд України, учасників міжнародних і національних спортивних заходів”, – зазначає автор законопроекту.

Нагадаємо, що у Верховній Раді відправили на доопрацювання законопроект під номером 3014. Мова йде про закон «Про електронні комунікації» та про пропозиції, які після ветування 29.10.2020 р. вніс президент Володимир Зеленський. Доопрацювання законопроекту схвалили 298 нардепів.

Раніше повідомлялося, що в Україні незабаром з’явиться новий закон про реєстрацію новобудов. На даний момент спеціальна команда працює над зауваженнями і пропозиціями, які були отримані після створення робочої версії закону. Свої пропозиції внесли не тільки професійні організації та державні органи, але також і інвестори.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу