ФОПи отримають карантинні гроші до кінця року

Поділитися:

Українські ФОПи (фізособи-підприємці) можуть розраховувати на виплати по майбутньому локдауну до закінчення 2020 року. Про це інформує прес-служба президента України.

У пресслужбі уточнили, що 8 тисяч гривень до закінчення поточного року отримають бізнесмени, які оформили заявки на держдопомогу по локдауну. Також у президента нагадали, що локдаун починається з 8 січня. І заявки на виплати необхідно оформити саме у зв’язку з цими обмеженнями по карантину.

В Офісі президента Володимира Зеленського повідомили, що кожен день надходить до 50 тисяч заявок. До кінця поточного тижня виплати отримають 300 тисяч ФОПів, які оформили заяви. Це понад 90 відсотків усіх заявок, що надійшли минулого тижня через мобільний додаток «Дія». Крім того, Володимир Зеленський особисто пообіцяв, що до 8 січня всі підприємці, які оформили заявки, отримають свою державну допомогу.

Дослівно президент сказав наступне:

«Початок року – це завжди вихідні у зв’язку зі святами. Ми всі знаємо, що державні установи працюють досить повільно. У нас 710 тисяч ФОПів і суб’єктів господарювання, які повинні отримати виплати. І здійснити це потрібно до 8 січня. Це один із пріоритетів для уряду».

Нагадаємо, в Міністерстві соціальної політики повідомили, хто може претендувати на 8 тисяч гривень матеріальної допомоги від Кабінету міністрів під час жорсткого карантину, і як отримати цю виплату.

Також раніше ми написали про те, що в Міністерстві соціальної політики України запевнили громадян в тому, що всі українці отримають належні їм пенсії та соціальні виплати в потрібний термін.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу