Фонд боротьби з коронавірусом — порожній

Поділитися:

В. о. міністра освіти України Сергій Шкарлет зробив заяву, в якому окреслив стан справ з початком навчального року в карантинних умовах. За словами міністра, в МОН з коронавірусного фонду не отримано ні копійки. Не було ніяких платежів на санітарний захист педагогів в школах і інших навчальних закладів.

Також в. о. міністра розповів про те, що міністерство подавало заявку на 2 млн гривень. Але в жовтні буде черговий розподіл коштів — може бути тоді, за словами Шкарлета, в МОН потрапить якась сума.

Нагадаємо, що фонд боротьби з коронавірусом з обсягом коштів 64,7 млрд гривень був створений 13 квітня поточного року рішенням Верховної Ради. Був підписаний законопроект №3279-д.

Раніше повідомлялося, що з вересня в українських педагогів зростуть зарплати. Це пов’язано з введенням нового кордону мінімальної зарплати — з 1 вересня вона буде 5000 Грн.

Також ми писали про те, що осінь багато шкіл зможуть перейти на змішану систему навчання — оффлайн і онлайн. Це сприятиме поліпшенню якості навчання в період карантинних обмежень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу