Експерти проаналізували послуги онлайн-репетиторів

Поділитися:

У нашій країні великим успіхом стали користуватися репетитори зі шкільних дисциплін, що працюють в режимі онлайн. За останній час популярність вчителів на відстані значно зросла.

Різні джерела повідомляють, що репетиторів онлайн в основному шукають учні середніх шкіл та їхні батьки для успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Наприклад, за 9 минулих місяців 2021 року громадяни України замовили 13 з половиною тисяч вчителів на відстані з найрізноманітніших предметів. Тобто на 60 відсотків більше, ніж за 9 місяців 2019 року.

Найбільше користуються популярністю викладачі математики. Також українці шукають репетиторів з біології та хімії. Одне заняття коштує замовникам в середньому в 125-140 гривень. Причому ціна не залежить від того, з якого предмету репетитор. Грає роль досвід викладача. Онлайн-репетиторством займаються і студенти вузів. Їхні послуги дешевше послуг досвідчених викладачів.

Найвищу ціну беруть викладачі англійської мови. За одне годинне заняття з вивчення головної мови міжнародного спілкування доведеться викласти 150-250 гривень.

Дорожче також послуги онлайн-логопедів. Одне заняття з логопедом коштує 368 гривень на годину. Однак в нинішньому році замовлення на логопедів виросли на 73 відсотки в порівнянні з роком минулим.

Нагадаємо, починаючи з весни поточного року, а вірніше з 12 березня, коли був оголошений карантин, в країні помітно змінилися затребувані професії. В цілому кількість вакансій помітно знизилося, але в деяких сферах уже з другої половини літа намітився підйом.

Також зі стартом нового навчального року українські школи можуть перейти на змішану форму навчання, в тому числі та дистанційно.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу