Час роботи державних органів зміниться

Поділитися:

Кабінет міністрів оприлюднив постанову про продовження адаптивного карантину до 31 липня, що передбачає, серед іншого, зміна графіка роботи ряду державних установ.

Згідно з постановою №500 від 17 червня, на період дії карантину робота в органах виконавчої влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування буде починатися о 8:00.

У центрах надання адміністративних послуг, органах соціального захисту населення, територіальних органах Пенсійного фонду початок роботи встановлено о 10:00.

Крім того на період карантину забороняється відвідування навчальних закладів в групах понад 10 чол., Крім участі в ЗНО та вводяться ще ряд обмежень.

Також на період карантину забороняються масові заходи за участю більше однієї людини на 5 кв. м площі будівлі або території.

Крім того, забороняється діяльність дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

У регіонах, в яких здійснюється посилення протиепідемічних заходів, можуть встановлюватися можуть вводиться додаткові обмеження.

Ми вже писали, що в Міністерстві охорони здоров’я України заявили про посилення карантинного режиму в ряді областей України, де випадки інфікування коронавірусів прагнуть до найвищих позначок.

На Закарпатті вирішили відновити жорсткий карантин: регіон закриває міжобласне повідомлення, а дитячі садки та освітні установи припиняють роботу.

 

 

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу