80% співробітників компанії Google переведуть на віддалену роботу

Поділитися:

Всього 20% співробітників техно-гіганта Google з осені 2021 року почнуть працювати у нововідкритих офісах. Решта ж працівники компанії продовжать працювати віддалено.

Керівництво компанії в особі генерального директора Сундара Пічая розраховує, що кілька днів в офісі зможуть перебувати близько 60% колективу, в той час, як 20% будуть працювати з дому і лише 20% – перебувати в офісах п’ять днів на тиждень

Слід зазначити, що в червні працівники компанії отримають докладні інструкції про те, як вони можуть перейти на повністю віддалену роботу або оформити гібридний графік.

За словами глави Google, тепер співробітники також зможуть працювати чотири тижні в будь-якому офісі компанії, а не тільки в тому, в який їх розподілили.

Нагадаємо, що 36,5 мільйона доларів штрафу стягне з компанії Гугл Туреччина. Відомо, що тамтешній регулятор звинуватив американського ТехноГігант в зловживанні домінуючим становищем на ринку пошукових систем.

Раніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет України наклав штраф на компанію Google за те, що вона більше 12 місяців не надавала інформацію, яка була потрібна для розслідування. Йдеться про справу щодо блокування однієї з облікових записів в додатку. Зокрема, ФОП подав скаргу, по якій було відкрито розслідування, при цьому компанія не поспішала надати інформацію, чим затримувала все.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу