Юлія Ковалів продовжить роботу в «Нафтогазі»

Поділитися:

В кінці грудня Юлія Ковалів звільнила посаду заступника глави Офісу президента, однак тепер чиновниця має намір продовжити роботу як член Наглядової ради НАК Нафтогаз України.

«У будь-якому випадку, на сьогоднішній день я є заступником голови Наглядової ради НАК Нафтогаз України, тому я також залишуся на цій посаді працювати, оскільки реформа енергетичного сектора і газового сектора теж вимагає великої уваги і великої роботи», – повідомила Ковалів.

На новій посаді чиновниця планує зосередитися на вирішенні стратегічних завдань в нафтогазовому секторі.

«Це зростання видобутку газу, побудова конкурентного ринку газу; і сподіваємося, що наступний рік буде успішним для галузі також », – зазначила вона.

Нагадаємо, що заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів знята з посади. Її звільнив президент України Володимир Зеленський. Відповідний указ глави держави від 22 грудня з’явився на порталі президента. Одночасно Юлія Ковалів продовжує залишатися на посаді керівника офісу Національної інвестиційної ради при президенті України.

Раніше повідомлялося, що на сайті Національної газопостачальної компанії «Нафтогаз» опублікували нову вартість газу для побутових клієнтів. Відомо, що в січні ціна на блакитне паливо для побутових споживачів збільшиться на 14% в порівнянні з груднем (6,33 грн). Відповідна інформація розміщена на сайті компанії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу