ВР планує запустити БЕБ

Поділитися:

Верховна Рада України цього пленарного тижня планує нарешті запустити роботу Бюро економічної безпеки та виділити три мільярди з державного бюджету на підтримку підприємців під час карантину. Про це йшлося сьогодні під час погоджувальної ради, повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Також очікується, що цього тижня у четвер парламент може ухвалити в цілому так званий ресурсний законопроект, відповідно до якого мають зрости податки для великого бізнесу.
Вкотре народні обранці вирішували і що робити з «Укрзалізницею».

Адже за 10 років – обсяг залізничних перевезень в Україні скоротився втричі, а зношеність інфраструктури – критична. І небезпека масштабних аварій – стає дедалі загрозливішою.

Нагадаємо, що Бюро економічної безпеки України (БЕБ) розпочинає найбільш масштабний конкурс в історії України. Директор БЕБ Вадим Мельник підписав наказ про конкурс на посади гласних штатних працівників, що мають спеціальні звання.

Раніше ми повідомляли, що Вадим Мельник, який виграв конкурс та став очільником Бюро економічної безпеки, розповів, з чого почнуть працювати співробітники та які плани у відомства на перші місяці роботи. Зокрема, питання перевірок не стоять не першому місці, тож вони стартують трохи пізніше.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу