Віце-президент США виступила на Мюнхенській конференції з безпеки

Поділитися:

У рамках Мюнхенської конференції з безпеки віце-президент Сполучених Штатів Камала Харріс в чергове попередила Російську Федерацію про введення санкцій проти неї у разі, якщо вона вирішиться на вторгнення в Україну.

«Якщо Росія далі вторгнеться в Україну, США разом із нашими союзниками та партнерами введуть значні та безпрецедентні економічні санкції», – наголосила чиновниця.

Вона також зазначила, що протягом тривалого часу велися переговори з союзниками, під час чого всі оголосили про свою готовність до наслідків, які можуть виникнути через швидкі, жорсткі та загальні економічні заходи.

За словами американського політика, США запровадить фінансові санкції, візьме контроль за експортом під своє управління, націлиться на російські фінансові інститути, а також на ключову промисловість Російської Федерації.

Більше того, Камала Харріс наголосила, що «ми націлимось на співучасників, і тих, хто допомагає та підбурює до цього неспровокованого вторгнення».

Нагадаємо, нещодавно Державний секретар США Ентоні Блінкен оголосив про наміри Росії щодо України. Він вважає, що наразі головною метою російської влади є захоплення Києва.

Також ми писали про те, що Президент США Джо Байден та прем’єр-міністр Італії Маріо Драгі провели переговори щодо санкцій проти Росії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу