В ЄС зізналися, що налякали Україну скасуванням безвізу

Поділитися:

Станом на 23 вересня ніяких загроз існуванню безвізового режиму між Україною та країнами Євросоюзу не існує. Про це повідомив посол ЄС Матті Маасікас. При цьому, як сказав посол, в Брюсселі пильно спостерігають за всім, що стосується роботи антикорупційних органів в Україні й готові реагувати швидко, якщо країна дасть привід до цього.

Такий коментар посол ЄС видав на одну з заяв — йдеться про слова депутата від Європарламенту Віоли фон Крамон. Вона, зокрема, сказала про те, що «дії Верховної Ради України ставлять під загрозу безвізовий режим».

Тим часом сам Матті Маасікас вважає, що такі заяви — привід сфокусувати увагу, пильніше дивитися на певні дії української влади. Але до кардинальних рішень справа поки не дійшла. Також посол ЄС нагадав про те, що безвіз мав під собою чіткий перелік умов, виставлених Україні Євросоюзом.

Раніше повідомлялося про те, що Великобританія може прийняти рішення про вихід з Євросоюзу без угоди.

Також ми писали про зростаюче в Євросоюзі безробіття. Загалом до нього схильні молоді люди, це пов’язано з пандемією коронавірусу, яка не бачить перешкод і простує по всьому світу з кінця 2019 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу