В ОП спростовують відставку глави МОЗ

Поділитися:

В Офісі президента стверджують, що наразі не йдеться про відставку очільника Міністерства охорони здоров’я Максима Степанова.

Як заявив заступник голови ОП Кирило Тимошенко, міністр охорони здоров’я працює. Якщо відставка і буде, то питання відкрито винесеться на розгляд Верховної Ради, яка й ухвалюватиме рішення.

Раніше нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що в Офісі президента планують відправити у відставку главу МОЗ Степанова найближчого четверга під час позачергового засідання парламенту.

29 квітня Верховна рада проведе одразу три позачергові засідання. У фракції “Голос” розповіли, що на порядку денному першого засідання – питання тарифів для осіб, які проживають у 30-кілометровій зоні поблизу АЕС. Під час другого зібрання розглянуть 19 питань. На третьому засіданні депутати займуться кадровими питаннями, серед яких – обговорення та призначення нового міністра енергетики Германа Галущенка.

Також ми писали, що нардепи планують розглянути законопроект (№2683) до накопичувальної пенсійної системи.

Раніше повідомлялося, що чутки, у яких йдеться про зміну очільників двох міністерств, неправдиві. Цього тижня відставка міністра охорони здоров’я Максима Степанова і міністра юстиції Дениса Малюськи розглядатися не буде. Про це повідомили джерела у пропрезидентській фракції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу