Уряд спростив процедуру реєстрації нормативно-правових актів

Поділитися:

У середу, 24 березня, Кабінет Міністрів України прийняв в рамках свого позачергового засідання постанову «Про внесення змін до положень про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади». Про це повідомляється на сайті Міністерства юстиції України.

Як прокоментував заступник профільного міністра, зміни до законодавства були внесені в рамках оптимізації процесу реєстрації підзаконних нормативно-правових актів.

А саме, оптимізували підстави для відмови в державній реєстрації нормативного акта. Так, в разі ряду порушень в правилах подачі таких актів, у заявника є можливість виправити недоліки протягом 5 робочих днів.

Таким чином міністерство заочно бере такі акти для реєстрації, коли як раніше відомство відповідало в подібних випадках відмовою.

Раніше в Міністерстві фінансів України прокоментували питання приєднання «Ощадбанку» до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Зокрема, днями це питання обговорили між собою міністр профільного відомства спільно з президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Оділь Рено-Бассо.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу