Україна готова забезпечувати продовольчу безпеку в світі

Поділитися:

В умовах пандемії коронавірусу, Україна готова зробити свій внесок, щоб знизити загрозу голоду для мільйонів людей в світі.

За словами Гаранта Конституції України, вже зрозуміло, що пандемія коронавірусу триватиме не один рік і це не остання пандемія, через яку всім доведеться пройти. При цьому уточнив, що економічну кризу останніх років потрібно проходити разом.

Він додав, що Україна не може залишатися осторонь і готова зробити свій внесок у забезпечення продовольчої безпеки людства.

Раніше ми повідомляли, що за минулу добу лідером за підтвердженими випадками коронавірусу стала Харківська область – там зафіксовано 403 нових пацієнта з COVID-19. За нею йдуть Тернопільська, Одеська та Львівська області (337, 287 і 252 випадки відповідно).

Також ми писали, що в Госпотребслужбе запевнили, що після того, як в Україні відбудуться місцеві вибори, в країні не буде повторних спалахів коронавірусу. Про це повідомив голова відомства.

У відомстві запевнили, що проведення виборів цього року не передбачає наявність великого скупчення людей і тривалого спілкування.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу