У журналіста Казаріна знайшли два російських паспорта

Поділитися:
Сьогодні Анатолій Шарій на своєму You-Tube каналі викрив журналіста-патріота Павла Казаріна. Виявилося, що під час анексії Криму в 2014 році, Казарін отримав російський паспорт. А потім, через кілька місяців журналіст поїхав до Москви, щоб отримати ще й закордонний паспорт РФ.

Відповідь Казаріна в соц-мережах на випад в свою сторону була негайною:

“В кінці березня 2014 го я отримав в Сімферополі російський паспорт. Анексія Криму вже завершилася. Вторгнення на Донбас ще не почалося. Сенцова ще не заарештували, а боїнг ще не збили. Деякі мої друзі покинули півострів відразу після захоплення. Інші – планували залишатися . я схилявся до другого сценарію. На півострові жили батьки і я хотів бути поруч. “

Казарін виправдовував наявність російських документів тим, що вони потрібні були для життя на півострові.

“У січні цього року я записався на прийом в російське посольство. Відправив поштою заяву про вихід з громадянства. Його номер – №700127131. Думаю, ті, у кого є доступ до російських баз даних, зможуть без праці перевірити мої слова. Візит був призначений на кінець березня (так, виявляється є серйозна черга з бажаючих вийти з громадянства РФ). Але потім почався карантин. По телефону в посольстві сказали, що відновлять прийом після 18-го червня. “ – підсумував свою заяву Казарін.

Нагадаємо, що в Міністерстві закордонних справ України нагадали світу і міжнародним політикам про важливість тиску на Російську Федерацію, яка позбавляє своє населення можливості почути альтернативну думку ЗМІ, а також до сих пір не звільнила безліч кримськотатарських політв’язнів журналістів.

Раніше повідомлялося, що Національний банк України (НБУ) розробив мобільний додаток UAPassportReader для зчитування інформації з біометричних документів громадян країни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу